Leefstijlspreekuur - leefstijlarts

De manier waarop je leeft heeft grote invloed op je gezondheid en welzijn. Denk aan voeding, beweging, slaap en ontspanning, maar ook aan verbinding, plezier en zingeving. Heel veel klachten en ziekten ontstaan door een lage score op een of meerdere aspecten van je leefstijl.

Heb je last van stress, spanning of burn-out?
Ben je steeds maar moe?
Heb je vaak hoofdpijn of last van duizeligheid?
Heb je veel last van je rug, nek of schouders?
Heb je buikklachten zoals verstopping, een opgeblazen gevoel of regelmatig buikpijn?
Of heb je overgewicht en wil je graag verantwoord, duurzaam en zonder dieet afvallen?

Bij dit soort klachten kan je heel goed geholpen zijn met kleine of grotere veranderingen in je leefstijl. Uiteraard is het belangrijk dat eventuele onderliggende medische problematiek uitgezocht en behandeld wordt, maar aanpassingen aan je leefstijl kunnen klachten verhelpen of verminderen, en de eventuele medische behandeling ondersteunen.

Wil jij graag op een gezonde en blijvende manier van je klacht af? Maak dan een afspraak voor het leefstijlspreekuur. Leefstijl- en preventiearts dr. Iris Otto werkt samen met diëtist, fysiotherapeut en psycholoog om een integrale aanpak op maat te maken. Tijdens het leefstijlspreekuur wordt er uitgebreid gekeken naar niet alleen je klacht, maar ook naar jou als mens, jouw welzijn en hoe jouw leven eruitziet (en hoe je dit zou willen). Er is ruimte voor vragen, overleg en jouw eigen wensen. Ook als bovenstaande klachten niet van toepassing zijn op jou, maar je wilt wel graag professionele begeleiding om gezonder te worden, kan je terecht op het leefstijlspreekuur.

Als patiënt van Huisartsenpraktijk Janskerkhof en de Uithof vallen afspraken bij de leefstijlarts onder huisartsenzorg, wat betekent dat het consult niet ten koste gaat van het eigen risico of eigen bijdrage. Eventueel aanvullend onderzoek moet wel zelf betaald worden. Je kunt online of telefonisch een afspraak van 20 minuten inplannen op maandagen tussen 08:30 en 16:00.

Toepassingen van deze site
online inschrijven bij onze praktijk
online wijzigingen doorgeven van je gegevens
herhaalrecepten online aanvragen
24/7 - online afspraak maken via onze website
24/7 - online afspraken maken via planl webapp

links
© Campus Uithof Huisartsenpraktijk - Powered by Admino