Wij zijn gewoon bereikbaar voor medische zorg.

Vanwege COVID 19 schromen veel mensen om contact op te nemen met de praktijk. Dat is uiteraard heel zorgzaam, maar niet altijd verstandig. Kleine problemen kunnen grote problemen worden als je te laat of niet aan de bel trekt.

Daarom een oproep voor iedereen: als er iets aan de hand is, wacht niet een bel met de praktijk. We zijn gewoon bereikbaar. We overleggen met je om te kijken hoe we met je zorgvraag om zullen gaan. Het enige wat we niet willen is dat je zonder afspraak naar de praktijk komt. Voorkomen is beter dan genezen!

LET OP! BELANGRIJKE MEDEDELING!
In verband met de uitbraak van COVID-19 (het Corona virus) en het beperken van de verspreiding van de infectie vragen wij u om niet naar de praktijk te komen, ONGEACHT DE KLACHT. Als u denkt dat u een dokter nodig heeft, gebruik dan onze online services (chatten, e-mail) of bel de praktijk om te overleggen.
Onze praktijk is goed toegerust om u online te kunnen helpen.
Dit beleid is actief vanaf maandag 16 maart tot nader order.
Wij rekenen op uw begrip.
Voor verdere informatie raden we u aan te kijken op rivm.nl, ggd.nl, thuisarts.nl

Het medisch team
De Campus Uithof Huisartsenpraktijk en Huisartsenpraktijk Janskerkhof in Utrecht worden gerund door enthousiaste huisartsen.


De huisartsen:

Mevrouw A Vogel
Mevrouw C van Setten
Mevrouw M van Wezel
Mevrouw D Brookman
De heer EJ van der Scheer


De assistentes:

Iris Badeau
Armine Nazarian
Hayriya Uzunbay
Dunya Hasan
Khadija Baghdadi


Zorg op maat
Naast onze algemene medische kennis, weten we als geen ander met welke medische zaken studenten geconfronteerd worden. En dankzij de aangepaste openingstijden en online toepassingen van deze website kunt u altijd snel en gemakkelijk voor een afspraak bij ons terecht.

Zoek een huisarts in Utrecht die bij je past!
Wanneer je in Utrecht komt studeren en wonen, ben je verplicht je in te schrijven bij de gemeente Utrecht. Het is ten zeerste aan te raden je in te schrijven bij een huisarts in Utrecht. Ook je zorgverzekeraar verwacht dit om administratieve problemen te voorkomen. Wat is makkelijker dan als student of medewerker je in te schrijven bij een praktijk die veel diensten online biedt 24 uur per dag. Ook andere patiƫnten zijn natuurlijk van harte welkom. Er is geen beperking als het gaat om inschrijvingen van nieuwe patiƫnten. Ook niet op postcode gebied. De huisartsenpraktijk is open voor iedereen in Utrecht. Oftewel je kan je inschrijven ongeacht waar je woont in Utrecht! Zoek een huisarts in Utrecht met een huisartsenpraktijk die bij je past.

Vestigingen
De huisartsenpraktijk heeft twee vestigingen in Utrecht.
Op het Utrecht Science Park (de Uithof) is de praktijk in Casa Confetti(Leuvenplein 11 3584LA). Dat is naast het bestuursgebouw van de Universiteit Utrecht op de Heidebelberglaan.
De tweede locatie is in het universiteitskwartier in het centrum van Utrecht op het Janskerkhof(Nobelstraat 2a 3512EN).

Toepassingen van deze site
online inschrijven bij onze praktijk
online wijzigingen doorgeven van je gegevens
herhaalrecepten online aanvragen
online afspraken maken

links
© Campus Uithof Huisartsenpraktijk - Powered by Admino